Recent Comments

    Revocarea procurorului-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi

    Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat în seara zilei de 22 februarie cǎ declanşeazǎ procedura de revocare a procurorului-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi pentru “acte şi fapte de netolerat intr-un stat de drept”. Aceasta cerere a fost facutǎ dupǎ prezentarea unui raport temeinc, foarte bine argumentat. Concluziile sunt fundamentate pe un numǎr de 20 de puncte care prezintǎ 20 de categorii de acte şi fapte menţionate, pentru perioada februarie 2017-februarie 2018.

    În schimb preşedintele Romaniei Klaus Iohannis declara ca nu sunt motive pentru revocarea procurorului-sef DNA Laura Codruţa Kovesi si cǎ este foarte multumit de activitatea DNA şi a conducerii DNA, CSM – sectia de procurori a dat aviz negativ cererii de revocare a Laurei Codruta Kovesi, ambasadele strǎine o apara, Uniunea Europeana a trimis pe prim-vicepreşedintele Frans Timmermans la Bucureşti sa-i pledeze cauza şi sǎ spuna cǎ propunerea de revocare a şefei DNA nu trebuie fǎcuta de un ministru, iar verificarea activitǎţii magistraţilor trebuie fǎcutǎ de magistraţi, nu de politicieni, deşi în ţǎrile occidentale cele mai importante din UE, Germania şi Franţa, ministrul justiţiei are aceasta prerogativǎ.

    Totul în numele “luptei împotriva corupţiei”, România este o ţarǎ coruptǎ şi trebuie curǎţatǎ. Dar corupţia cine a adus-o în România?, unde sunt corupǎtorii? De ce DNA nu a anchetat nici-o firmǎ strǎinǎ? (vezi cazurile Microsoft, Alro Slatina, Metcel), nici-un dosar de privatizare strategicǎ, nu cumva strǎinii au dat şpaga!.

    Justiţa nu are nici-o vinǎ privind privatizǎrile şi restituirile? Nu Justiţia a dat girul legal jefuirii României prin privatizare şi restituire! Aici venim cu douǎ exemple:

    – Cum se explica recunoaşterea unei organizaţii post-revoluţionare, este vorba de Forumul Democrat al Germanilor din România, ca sucesoare a unei organizaţii hitleriste (Grupul Etnic German) şi restituirea patrimoniului acestei organizaţii?, când prin prevederile Armistiţiului şi a Tratatului de Pace de la sfârşitul celui de-al II-lea rǎzboi mondial, patrimoniul Grupului Etnic German, (nu mai insistǎm asupra modului cum a fost obţinut acest patrimoniu, când aceastǎ organizaţie acţiona ca un stat în stat) a trecut în proprietatea Statului Român, nu regimul comunist a confiscat acest patrimoniu.

    – Cum de s-a fǎcut restituirea proprietǎţilor foşilor grofi din Ardeal, urmaşilor acestora?, când dupǎ sfârşitul primului rǎzboi mondial, Statul Român a plǎtit despǎgubiri în aur Ungariei, pentru proprietǎţile celor care au ales sǎ plece din Ardeal în Ungaria, în urma Procesul Optanţilor de la Liga Naţiunilor, când reprezentantul României a fost Nicolae Titulescu.

    V-aţi pus întrebarea, de ce suntem în acesta situaţie? Pentru cǎ România a ajuns o colonie a Statelor Unite şi a ţǎrilor occidentale, graţie guvernanţilor pos-decembrişti şi în mod special a fostului preşedinte Traian Bǎsescu care a acceptat amplasarea de baze militare strǎine pe teritoriul naţional şi a creat aşa-zisul stat paralel, punǎnd SRI-ul şi DNA-ul în slujba ţǎrilor strǎine.

    Printre dezvǎluirile fostului deputat Sebastian Ghiţǎ, un apropiat al fostului prim-adjunct al SRI Florian Coldea si al sefei DNA Laura Codruţa Kovesi, care spunea cǎ a participat cu aceştiea, la mai multe întâlniri în sediile SRI, la care era prezent şi ”şeful staţiei CIA din România”, prezentǎnd şi o carte de vizita a acestuia şi cǎ Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi sunt ofiţeri (agenţi) ai unui serviciu de informaţii al unei ţǎri partenere foarte importante (nu este greu de ghicit cǎ este vorba CIA). Din pǎcate acestǎ dezvǎluire nu s-a bucurat de o dezbatere deosebitǎ în spaţiu public şi care dupǎ pǎrerea noastrǎ explica situaţia în care ne gǎsim. Controlul serviciilor de informaţii şi al Justiţiei sunt în mâna puterilor coloniale, care au luat fiecare câte o halca din ţara noastrǎ. Nu ţǎrile occidentale ne-au şantajat şi condiţionat cu intrarea în NATO şi UE în numele aşa ziselor reforme, pentru a pune mâna pe cele mai importante unitǎţi economice şi pe resursele naturale ale ţǎrii noastre!. Acum când deţin pârghiile strategice ale economiei dau bǎtǎlia pentru acapararea ultimilelor resurse pe care le mai avem şi eliminarea a oricǎrei urme de capital românesc.

    Demersul curajos al ministrului Justiţiei Tudorel Toader trebuie felicitat. Aşa cum în ţimpul lui Nicolae Ceauşescu, agenţii KGB cum erau descoperiţi erau înlocuiţi din funcţie, trecuţi pe linie moartǎ şi ţinuţi sub supraveghere (judecarea pentru trǎdare nu se putea face pentru cǎ Uniunea Sovieticǎ era aliatul nostru cel mai important!), tot aşa trebuie procedat şi acum. Acesta se poate face numai cu conducǎtori patrioţi si un SRI care sǎ serveascǎ interesele poporului român.

    Dragi români trebuie sǎ ne unim şi sǎ declanşǎm lupta pentru eliberare naţionalǎ, sǎ spunem STOP jefuirii ţǎrii noastre şi exploatǎrii poporului român. Alte ţǎrii foste socialiste ca şi noi, Ungaria şi Polonia, s-au trzit mai demult. Occidentul nu a dorit integrarea fostelor ţǎri socialiste în UE şi NATO ca parteneri cu drepturi egale ci ca ţǎri vasale, ca pieţe de desfacere pentru produsele lor şi ca surse de materii prime şi de resurse umane.

    Aşa dupa cum spune deviza noastrǎ, vǎ facem chemarea:

    VENIŢI CU NOI,

    SǍ NE LUǍM ŢARA ÎNAPOI!

    Comments are closed.