Recent Comments

    Participarea Partidului Social Democrat al Muncitorilor PSDM la alegerile pentru Parlamentul European

    Partidul Social Democrat al Muncitorilor PSDM va participa la alegerile pentru Parlamentul European ce se vor desfǎşura anul acesta în luna mai (probabil în 26 mai 2019).

    Condiţia impusǎ pentru participarea la alegerile pentru Parlamentul European este ca lista de candidaţi sǎ fie insoţitǎ de listele cu semnǎturile de susţinere a 200.000 de alegǎtori, condiţie foarte greu de îndeplinit pentru partidele mici fǎrǎ resurse financiare.

    Partidul Social Democrat al Muncitorilor PSDM face apel la simpatizanţii noştrii şi la cei care apeciaza poziţia politicǎ a partidului nostru sǎ ne ajute la strângerea acestor liste de semnǎturi (anexat aveţi modelul listei de semnǎturi). Avem toatǎ deschiderea pentru cei care doresc sǎ candideze pe lista partidului nostru. Criteriul principal al ordinii pe lista de candidati a partidului nostru va fi aportul la strângerea listelor de semnǎturi de susţinere.

    Poziţia partidului nostru faţǎ de statutul României în Uniunea Europeanǎ şi NATO este cǎ ţara noastrǎ a ajuns o colonie cu mai mulţi stapâni, Statelor Unite ale Americii şi ţǎrilor occidentale, graţie politicii duse de toate guvernele pos-decembriste. Ţara noastrǎ a fost integrata în UE şi NATO nu ca un partener cu drepturi egale ci ca o ţarǎ vasalǎ, vǎzutǎ numai ca o piaţǎ de desfacere şi ca o sursǎ de materii prime şi de resurse umane.

    De aceea considerǎm cǎ la ora actualǎ, cea mai bunǎ politicǎ ce trebuie dusǎ şi care rǎspunde intereselor vitale ale ţǎrii noastre este ieşirea din Uniunea Europeanǎ – ROEXIT.

    Partidul Social Democrat al Muncitorilor va face chemarea:
    Dragi români trebuie sǎ ne unim şi sǎ declanşǎm lupta pentru eliberare naţionalǎ şi socialǎ.
    Sǎ spunem STOP jefuirii ţǎrii noastre şi exploatǎrii poporului român.

    VENIŢI CU NOI
    SǍ NE LUǍM ŢARA ÎNAPOI!

    Descarcă documentul
    Lista sustinatorilor PSDM pentru alegerile Parlamentului European 2019

    Comments are closed.